11 septembrie 2009 - Alina Manole - Am un pitic

De miragecj la data September 11, 2009   in Rubrica PIESA ZILEI

Bună dimineața din nou, dragi prieteni! Şi în această dimineață rămânem tot în zona tânără a muzicii folk, dar de data aceasta cu un artist, artistă de fapt, care a şi confirmat, lucru mai rar în peisajul folk românesc.

De Alina Manole şi de al ei proiect “Luna pătrată” v-am mai povestit noi cât e în lună şi în stele (pătrate, evident) şi nu ne vom opri aici, pentru că nouă ne plac lucrurile bine făcute, cu mult profesionalism, dar mai ales cu mult, mult suflet. Şi deși (şi-)a ridicat ştacheta foarte sus, suntem convinși că linia sa muzicală va fi una ascendentă.

Piesa ce v-o propun azi nu face parte de pe albumul „Luna Pătrată”, ci e o piesă nouă, o piesă mai în joacă, dar o joacă frumoasă, care cu siguranță vă va aduce zâmbetul pe buze. Dacă până acum Alina ne-a vorbit de prietenul ei invizibil, acum a simțit că e momentul să ne vorbească şi de “piticul ei unic şi personal”, un act de curaj cred eu :) . O zi minunată vă doresc ! Iar pe 30 septembrie, în cadrul galei “Folk Maraton” de la Sala Palatului (București), o puteți reîntâlni pe Alina Manole alături de alți grei ai folkului, precum Nicu Alifantis, Mircea Baniciu, Ducu Bertzi si mulți, mulți alții !

Popularity: 4% [?]

Comentariul tau :